Известие

Collapse
No announcement yet.

Не мога да спра автоматичното включване на климатроника

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Не мога да спра автоматичното включване на климатроника

Не мога да спра автоматичното включване на климатроника (пробвал съм всички възможни комбинации на врътките описани във форума, за спиране на авт. включване ), ако някой е имал подобен проблем или идеи за решаването му, моля да свирне

Alfa 156 1.8 TS 98"

95,9 % от 156-ците го имат този проблем. Жега е, нека да работи

Comment

Колега ще ти обесня как да го-настроиш,има тема в техническия! 1Температурата на макс топло! 2Вентилатора на 0! 3Клапите да са настроени за фронтално обдухване! 4Даваш на контакт-изключваш бутона на климатика и десет пъти,преместваш врътката на вентилатора от позиция 0 към позиция ауто-след това изключваш контакта!

Comment

Първоначално публикувано от borouu Покажи съобщение
        Не мога да спра автоматичното включване на климатроника (пробвал съм всички възможни комбинации на врътките описани във форума, за спиране на авт. включване ), ако някой е имал подобен проблем или идеи за решаването му, моля да свирне

Alfa 156 1.8 TS 98"
        ...навярно си я чел темата,но за всеки случай,аз от тогава нямам този проблем ... http://www.alfaromeo-bg.com/forum/sh...ad.php?t=47500
        156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
        147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
        159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Първоначално публикувано от RUSEV-BGR Покажи съобщение
          Колега ще ти обесня как да го-настроиш,има тема в техническия! 1Температурата на макс топло! 2Вентилатора на 0! 3Клапите да са настроени за фронтално обдухване! 4Даваш на контакт-изключваш бутона на климатика и десет пъти,преместваш врътката на вентилатора от позиция 0 към позиция ауто-след това изключваш контакта!

Не става ...

Comment

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
            ...навярно си я чел темата,но за всеки случай,аз от тогава нямам този проблем ... http://www.alfaromeo-bg.com/forum/sh...ad.php?t=47500

Не става...

Comment

Днес го правих на един колега и се получи от раз!

Comment

Малко ми е далеч Добрич, иначе щеше да пробваш и с моя

Comment

Днес пробвах пак и стана, не мога да повярвам, една година се мъчих...просто въртях бързо AUTO-0 10 пъти, а не изчаквах няколко секунди между превключванията от AUTO към 0, като преди.
                  Благодаря на RUSEV-BGR и останалите колеги

Comment

Колеги имам въпрос.трябва да въртиш общо 10 пъти от auto към 0.Как броите ,,един" път пример: auto към 0 към auto -за един път ....или auto към 0 -за един път.

Чакам отговори и слизам да тествам , че и аз така се мъчих и до сега не съм успял
                    Бивша:156 2.4 JTD-140 Distinctive
                    Настояща: Opel Vectra Caravan 1.9 CDTI- 150 h.p.живички мъркат.

Comment

И аз да помоля за подробности по алтернативния вариянт, че и на мен ми е проблем от много време.
                      Alfa Romeo 159 2.4 JTDm 06
                      Alfa Romeo 33 1.5 90hp 85
                      Ex: Alfa Romeo 156 1.8TS

Comment

Първоначално публикувано от syfer Покажи съобщение
                        Колеги имам въпрос.трябва да въртиш общо 10 пъти от auto към 0.Как броите ,,един" път пример: auto към 0 към auto -за един път ....или auto към 0 -за един път.

Чакам отговори и слизам да тествам , че и аз така се мъчих и до сега не съм успял
                        Първоначално публикувано от ivan_petkov_stz Покажи съобщение
                        И аз да помоля за подробности по алтернативния вариянт, че и на мен ми е проблем от много време.

При мен след една година мъки, както споменах по-горе, се оправи така :
                        1. МАХ на топло, вентилатор на 0, клапите крайно ляво
                        2. даваш контакт, изключваш климатика
                        3. бързо въртене 0-AUTO-0 (брои се за едно) и тази последователност 10 пъти
                        4. изключваш от контакт
                        Късмет !

Comment

Имайте предвид,че има коли на които не действа,просто така са направени,бройките са от най-първите
                          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

...

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                            Имайте предвид,че има коли на които не действа,просто така са направени,бройките са от най-първите
                            Ми явно моята е от тези ,,най-първите"....само дето е 2001 г. регистрирана а произведена Ноември 2000 г. и пак не ще и не ще. криза.
                            Бивша:156 2.4 JTD-140 Distinctive
                            Настояща: Opel Vectra Caravan 1.9 CDTI- 150 h.p.живички мъркат.

Comment

Първоначално публикувано от syfer Покажи съобщение
                              Ми явно моята е от тези ,,най-първите"....само дето е 2001 г. регистрирана а произведена Ноември 2000 г. и пак не ще и не ще. криза.
                              Няма как да неще Освен ако някой не е сменил модула на климатроника с по-стар
                              0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                              sigpic
                              Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                              Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Working...
                              X